• Schrijf je in

    Naast de training is een individueel traject eveneens mogelijk. De kosten zijn dan op basis van het tarief voor coachingsgesprekken.

Doelbewust doorstoten! Bokscoaching voor de jeugd. Bokscoaching is een fysieke manier van coachen die jongeren zeker aan zal spreken. Bokscoaching is namelijk een interventie waarbij je tijdens het boksen en met de oefeningen daar omheen, patronen en reflexen bij jezelf gaat zien en herkennen. Dit is nodig om bewust anders te leren reageren. Thema’s die geschikt zijn voor bokscoaching zijn o.a. • Zelfvertrouwen • Zelfbeheersing • Grenzen van jezelf en een ander • Doorzettingsvermogen • Voor jezelf opkomen Bokscoaching in groepsvorm bestaat uit 7 lessen van 1 uur en 15 minuten. In een groep met 2 bokscoaches kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. Meld je dus snel aan! De training is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 15 jaar.

In contact met leeftijdsgenoten kunnen jongeren veel plezier ervaren, samen leren en groeien. Jongeren kunnen soms niet lekker in hun vel zitten: ze zijn uit balans. Hierdoor kunnen ze zich onzeker of verlegen voelen of ze kunnen zich juist overschreeuwen door stoer gedrag, gepest worden of zelf pestgedrag vertonen. Bokscoaching kan hierbij helpen!

Start Training
Leeftijd 12 t/m 15 jaar Startdatum binnenkort bekend. Eindgesprekken individueel en in overleg. Ouderavond hoe vergroot ik het zelfvertrouwen van mijn kind 5 oktober 19.30-21.00 (optioneel 30 euro p.p.)
Programma
In de training komen de volgende onderdelen aan bod: Kennismaken met elkaar, bokscoaching en bokshouding Emoties, (zelf)beheersing, leiden en volgen grenzen van jezelf en een ander Oogcontact, ruimte geven en nemen Kracht van de gedachten Samenwerken en vertrouwen Opbouw van de training: Intake met ouder en kind: wat wordt je doel voor de training? 7 wekelijkse bijeenkomsten voor de jongeren Ouderavond: Hoe vergroot ik het zelfvertrouwen van mijn kind. Optioneel bij te boeken eind/adviesgesprekken met ouder en kind
Referenties
Dit gaven ouders ons terug: - Het geeft kinderen meer inzicht in hun eigen ontwikkeling en ik ben er van overtuigd dat voor kinderen (ook volwassenen 😉 het sportelement boksen daar een goede motivator bij is. - Op een sportieve manier kijken naar jezelf. Mooi concept! - Duidelijk stellen van doelstellingen, volgen en evalueren. Dit alles in een aansprekende (spelenderwijs) context. - De training is een mooie combinatie van mentale gedragsverandering i.s.m. het fysieke/boks gedeelte. Maaike en Katja gebruiken mooie en duidelijke metaforen voor de kinderen. Dit gaven de jongeren ons terug: - Ik vond de training fijn - Leuk! - Prettig. Spannend in het begin maar dat verdween snel. - SUPER leuk! - Het was een hele gezellige groep! En top begeleiding 😉 - Leuk en wil ik wil graag verder leren boksen. - Veel geleerd over mezelf. - De les over de kracht van gedachten heb ik vooral veel aan gehad
Vorige slide
Volgende slide